Disse gadgets skal du tage med på strandturen

zs22

Måske skal du have fat i lidt nyt badetøj i år, så du rigtig kan blive klar til strandturene her til sommer. Men skal du også have anskaffet dig nogle nye gadgets, som kan gøre strandturen meget bedre? Køb badetøj til dine børn hos MamaMilla – og læs herefter om de gadgets, du selv skal putte i strandtasken.

Læs med her og se hvilke gadgets du ikke må glemme, når du skal afsted på strandtur med venner eller familie.

Dreng og hund på strand

Din mobiltelefon 

Den vigtigste gadget vi nogensinde kan tage med os rundt omkring i verden at vores mobiltelefon. Med den i hånden har vi altid adgang til evig underholdning og den information, som vi har brug for.

Med din mobiltelefon kan du for eksempel lytte til lidt musik, imens du ligger og soler dig. Måske har du brug for at se hvad klokken er er til eller om det bliver dårligt vejr senere på eftermiddagen? Eller måske har du brug for at finde frem til reglerne for volleyball, så du og vennerne kan få jer et godt spil sammen?

Mobilen er helt uundværlig og du må så absolut ikke glemme den, når du tager afsted på strandtur. 

Men – for der er nemlig altid et men – hvis du har svært ved at lade mobilen liggende i tasken og ender med at have snuden nede i skærmen hele tiden, mens du er afsted, så kan det måske godt være at du skal overveje at lade den blive hjemme. På den måde kan du bedre nyde din strandture sammen med de andre – hvis de altså også kan lade mobilen ligge.

Drone eller drage

Droner er efterhånden blevet meget populære og flere og flere danskere ejer en – eller har adgang til en, som ejer af en drone. Sådanne droner kan være meget sjove at flyve rundt med or mange bruger sådan en drone til for eksempel at tage nogle flotte videoer oppe fra luften.

Andre flyver rundt med dronen som var det en form for moderne drage. Og hvis dine venner ikke har prøvet at flyve med drone før, så kan det være meget sjovt at tage den med og lade dem prøve det. 

Vær også sikker på at din drone er vandtæt! Det kunne jo være at den får sig en lille flyvetur ud over vandet.

Sandslotte

Forme til at lave sandslotte

De gadgets, man tager med på strandturen, behøver ikke at være topmoderne. Det kan såmænd være nogle gode gamle klassikere, man slæber med, som for eksempel forskellige former til at lave sandslotte med.

Du husker sikkert selv hvor sjovt det var at lege med sådanne forme, da du var helt lille. Det kan stadigvæk være rigtig sjovt at lege med sådanne forme, selvom man nu er blevet voksen. Og hvis du har et barn med dig på din strandtur, så er det jo helt ideelt at tage disse forme med – så har du også en god undskyldning for lige at få leget lidt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *