Hvem er vi?

Kanonhallen.dk

 

Hos kanonhallen.dk bestræber vi os på at finde de fedeste nyheder samt tips og tricks om gadgets.  Fælles for os alle, er at vi har en kæmpe interesse for netop gadgets. Er du selv vild med gadgets, så er du bestemt kommet til det rette sted. Vi elsker at nørde med det, og elsker også at dele ud af vores viden. Ikke nok med, at vi vil dele ud af vores store viden om de nyeste gadgets, vi giver også en række gode tips til at gode hverdagen lettere med gadgets. Der er så mange muligheder og dem vil vi forsøge at give jer en god introduktion til. På vores side er der både plads til ham, der aldrig har haft en gadget – og ham, der har haft utallige gadgets.

01. Gadgets til Hjemmet

Tanken bag denne side var at skabe en hjemmeside, der kunne indeholde alt det bedste fra gadget-verden. Vi ønsker ikke mindst, at flere folk skal få øjnene op for gadgets, da det er en fantastisk måde at gøre hverdagen lidt lettere på. Men derudover er vores formål med denne side egentlig at skabe en hjemmeside til dem, der elsker gadgets ligeså meget som os. Det er sted, man kan nørde og føle sig inspireret. Her kan må få nye idéer til de næste gadgets, der skal købes – eller måske man har brug for hjælp til reparation af nogle af de gamle. Det skal være et samlingspunkt, hvor man kan få afklaret sine spørgsmål omkring gadgets og ikke mindst finde inspiration.

02. Gadgets til produktivitet

Når det kommer til gadgets ønsker vi at finde de bedst mulige gadgets, der er på markedet lige nu. For os handler det om at finde gode kvalitetsprodukter, men økonomien spiller selvfølgelig også en stor rolle. Med vores erfaring behøver du ikke lave de samme fejl, vi lavede, da vi købte gadgets for første gang. Gadget-markedet er blevet stort, og det er derfor uhyre vigtigt at finde de helt rigtige produkter. Vi guider derfor til, hvilke produkter der er bedst på markedet. Derudover bestræber vi os på at give et nuanceret billede af de forskellige priser. Det kan nemlig være en rigtig dyr hobby, hvis man skal have de dyreste produkter hver gang.

03. Gadgets til leg

Vi er et passioneret hold, der alle deler samme interesse: gadgets. Vi er dog også et meget forskelligt team, så vores interesse inden for gadgets spænder bredt. Derfor vil du kunne se meget stor forskellighed i hvilke gadgets, vi skriver om. Det er alt fra mini køleskab til haveredskaber eller måske en lille drone. Der er ingen begrænsninger, og vi forsøger derfor også så vidt muligt at ramme et bredt publikum. Der er helt sikkert en gadget, du er interesseret i. Lad dig inspirere af vores indlæg til dit næste – eller første – køb af gadgets. Mangler du senere hen tips til vedligeholdelse, opbevaring etc. så deler vi også gerne ud af vores store erfaring indenfor det område.