Forbered dig på din nye kat med smarte gadgets

zs22

Du har endelig overbevist dig selv om, at du skal have dig et kæledyr. Efter uger og måneders forsøg på at overtale kæresten, så har du endelig fået tilladelsen, du har snakket med en sælger, og nu er du i forberedelsestiden, hvor du køber alverdens ting, så du kan indrette og være klar til din firbenede ven kommer hjem til dig. Det er så spændende!

Det klassiske udstyr

Selvom det er den klassiske huskeliste, at man skal have kattebakke, grus, tørfoder, vådfoder, godbidder, halsbånd etc., så findes de mange forskellige produkter i store udvalg af en grund. Katten kan være sart; i tilfælde af kattebakken kan det være, at det er dig, der er sart, og derfor bør købe det korrekte grus eller en automatisk bakke.

Det er sådan de praktiske ting, men der kommer også detaljer som holdbart legetøj, som katten både kan lege med for sig selv men også sammen med dig; en lille plastikbold med en bjælde i, et hyggeligt tøjdyr eller en fjer i snor; alt sammen ting som er med til at give katten det gode og aktive liv.

Møbler og velvære

Ligesom mennesket og alle andre levende væsener har disse såkaldte basale behov, så er det næppe en overraskelse at en kat også har dem. Når vi ønsker at have en dejlig og behagelig seng, så kan vi forvente at vores nye kæledyr også ønsker en god og blød katteseng, der udover at bringe velvære også kan motivere katten til at søge væk fra sengen, så du undgår pels over det hele.

Det samme gør sig også gældende for kradsetræet, for naturligvis kan du nøjes med en plade op ad væggen eller ved en dørkarm, men du kan også vælge at forene den med kattesengen og give katten sin egen lille base ved at købe et af de større træer med platforme, der bringer katten i øjenhøjde.

Alle dine kommende køb er altså derfor enten fungerende til at opfylde kattens basale behov som mad, søvn og væske, eller til at opfylde dens sociale behov gennem interaktioner med husstanden, og derfor er det vigtigt at forberede sig inden kattens ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *